CNC Machineworks

OVER ONS

CNC Machineworks is expert in het op maat maken van CNC bewerkingsmachines, zoals een draai-freesmachine. Ontbreken er bijvoorbeeld bepaalde functies in de hard- of software? Dan voegen wij die toe. Werkt uw machine niet naar behoren, is de besturing verouderd of heeft u een hele andere machine in gedachten? Wij maken graag een machine op maat voor u. U hoeft daarbij geen concessies te doen!

CNC Machineworks bestaat uit een enthousiast team van monteurs onder leiding van Pim van Dijck. Ons doel is uw CNC machine betrouwbaar het precisiewerk te laten verrichten waarvoor hij bedoeld is. We zijn daarbij specialist in Retrofits. Daaronder verstaan we het verbeteren en aanpassen van oudere machines en werktuigen -die anders misschien vervangen moeten worden- aan de meest moderne eisen en technologieën.

UP-TO-DATE MAATWERK

Onze klanten komen vanuit onder andere Nederland, België en het Ruhrgebied naar ons toe voor unieke, onconventionele machines met een hoog rendement. Wij beschikken namelijk over de benodigde kennis op het gebied van:

  • CNC besturingstechniek, Numeric Control en PLC
  • CNC gerelateerde elektrotechniek
  • CNC mechanica en geometrie
  • Uitgebreide kennis van CNC gerelateerde randapparatuur 

We denken altijd in oplossingen! Door onze jarenlange ervaring in de CNC wereld, gecombineerd met kennis van de procesindustrie, kunnen wij voor iedere probleemstelling een oplossing vinden. Waarbij we uiteraard altijd het machinerendement proberen te verhogen! We lopen continu voorop door het toepassen van de nieuwste technieken. Zo leveren wij bijvoorbeeld iedere nieuwe machine standaard met een remote maintenance pakket, zodat we bij storingen op een afstand al een eerste diagnose kunnen stellen.

SERVICE GERICHT

Onze service engineers zijn er ook om elektrische en mechanische storingen op vakkundige wijze te verhelpen. Door middel van onze teleservice kunnen we bij u inbellen als er een storing is. Samen zorgen we ervoor dat uw machine zijn werk naar behoren blijft doen.